Voorwaarden

Voorwaarden

 

Algemene en productvoorwaarden

 

Wie zijn wij

Tweelingwiegen Annelot is gevestigd op Sandersstraat 10 3784 WR Terschuur en bereikbaar via het telefoonnummer 0624906509 (niet op zon- en feestdagen) en via het email-adres:

info@borduurserviceannelot.nl .

Annelot borduurservice en tweelingwiegen beschikt over een Rabobank rek. ( verdere gegevens staan vermeld op de factuur)

Annelot borduurservice en tweelingwiegen is ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel te Ede.

Al de tweelingwiegen voldoen aan de Europese NEN-EN 1130 veiligheidsnormen.

Deze algemene voorwaarden en richtlijnen zijn van toepassing op elk aanbod van de onderneemster en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen de onderneemster en consument.

Verhuur:

Tijdig reserveren is gewenst om teleurstelling te voorkomen. Voor informatie en reserveren kan telefonisch of per e-mail contact opgenomen worden.

Een reservering per email wordt van maandag tot vrijdag binnen 24 uur bevestigd of anders op onze eerstvolgende werkdag. Heeft u binnen deze termijn nog geen reactie ontvangen, dan kunt u contact met ons opnemen. In geval van vakantie of andere reden van afwezigheid zal een eventuele langere termijn waarbinnen gereageerd wordt duidelijk vermeld worden. Onze vakanties worden vermeld op onze website

 

 

www.borduurserviceannelot.nl

www.borduurserviceannelot.eu

www.tweelingwiegenannelot.nl

 

Afhalen en retourneren van producten kan op het vestigingsadres, 6 dagen in de week (niet op zon- en feestdagen) en alleen op afspraak.

 

U dient het product zelf af te halen en retour te brengen. Dit kan op het bovengenoemde adres. De huurder verkrijgt het product gedemonteerd en dient het product ook weer gedemonteerd in te leveren.

Het product wordt geleverd in een bijbehorende koffer. Hier zit een beschrijving bij van het in elkaar zetten van de tweelingwieg.

Het is de huurder niet toegestaan om het gehuurde product op een andere manier te monteren dan met de verhuurder geleverde materialen. Indien er aan het gehuurde product schade is ontstaan dient u dit ons bij aflevering direct te melden. De huurder is aansprakelijk voor alle schade welke gedurende de huurperiode aan het gehuurde mocht worden toegebracht.

Alle kosten zoals (grote) schade, diefstal, vermissing, en dergelijke zijn voor rekening van de huurder.

De borgsom bedraagt € 100,00. Deze dient u samen contant of voordat u het product afhaalt te betalen . Het bedrag kan u overmaken naar ons rekeningnummer ten name van Borduurservice Annelot te Terschuur. U ontvangt hiervoor een factuur.

De huurprijs is vanaf € 11,50 per week

Luxe pakket €12,50 per week.

14 weken voor €140,00

Er kan niet per dag worden betaald.

De minimale huurperiode bedraagt 6 weken.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Ingeval van annulering dient de opdrachtgever dit schriftelijk of via email kenbaar te maken. Vind de annulering binnen 4 weken voor de aanvang van de afgesproken huurperiode plaats, dan brengt Tweelingwiegen Annelot u € 75,00 aan annuleringskosten in rekening. Tweelingwiegen Annelot BRENGT GEEN KOSTEN in rekening bij een eventuele teleurstellende zwangerschap of overlijden van één van de baby’s. Alle goederen die bij Tweelingwiegen Annelot gehuurd zijn worden terug genomen. Gefactureerde kosten worden natuurlijk netjes terugbetaald. Deze garantie is geldig tot de geboorte van uw kind(eren).

De huurperiode gaat in bij het afhalen van het product en eindigt bij het retourneren. Mocht de wieg na de afgesproken huurperiode niet geretourneerd zijn, dan zullen wij € 6,50 per dag extra in rekening brengen. Vooraf wordt er een huurperiode afgesproken van minimaal 6 weken. De huurder dient zich te houden aan de afgesproken huurperiode. Eerder terugbrengen van het product is mogelijk, maar de afgesproken huurperiode wordt in rekening gebracht. De huurder kan wel het huurtermijn na afloop van de huurperiode verlengen, maar men moet er echter wel rekening mee houden dat dit niet altijd mogelijk is, omdat andere huurders het product wellicht gereserveerd hebben.

Na afloop van de huurperiode brengt u het gehuurde product op de afgesproken tijd weer retour, anders zijn wij genoodzaakt hier voor extra kosten in rekening te brengen, zoals eerder gemeld. Het gehuurde dient compleet, schoon, droog en netjes en in dezelfde staat retour te worden gebracht.

HET IS NIET TOEGESTAAN HET GEHUURDE PRODUCT TE VERHUREN AAN DERDEN.

De huurder kan Tweelingwiegen Annelot op geen enkele wijze aansprakelijk stellen voor de schade of persoonlijke ongevallen die voortvloeien uit het gebruik van het product. De betaling van de huursom( + borgsom) is op basis van een factuur. Deze word per mail of per post naar u toegestuurd. Het bedrag dient contant betaald of voor het afhalen bijgeschreven te zijn op het hiervoor genoemde Rabobank rekeningnummer. Na het retour brengen van het product wordt de borgsom binnen 2 werkdagen geretourneerd. Tweelingwiegen Annelot houdt zich het recht voor om verhuur te weigeren zonder opgaaf van reden.

Technische wijzigingen, verbeteringen, kleine afwijkingen van kleur of vorm zijn voorbehouden. De inhoud van de site alsmede de inhoud van alle andere uitingen van Tweelingwiegen Annelot zijn met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Tweelingwiegen Annelot kan echter geen garantie geven met betrekking tot de aard, juistheid of inhoud van deze voorwaarde en informatie. Tweelingwiegen Annelot is niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende fouten of onjuistheden dan wel voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie.

Productvoorwaarden Tweelingwieg

De wieg is bedoeld voor huishoudelijk gebruik, als liggend slaapplekje voor een baby die zich zonder hulp niet kan omrollen, opdrukken en kan gaan zitten. Wanneer de baby zich kan omrollen, zich kan opdrukken of kan zitten is de wieg niet meer geschikt om te gebruiken. De wieg dient op een normale manier gebruikt te worden, rekening houdend met het te verwachten gedrag van de baby. De wieg dient niet gebruikt te worden als box. Gebruik het door Tweelingwiegen Annelot te leveren op maat gemaakte matras en evt. topper voor de VEILIGHEID.( topper mag niet in combinatie gebruikt worden met kruiken!!!! Dit ivm veiligheid voor als de kruik zou gaan lekken!!) Deze heeft de juiste passing en dikte. Dit zorgt voor de goede stevigheid en de juiste diepte van de wieg. Duodekens en bekleding worden bij de verhuur geleverd, eventueel met de namen van de kinderen ( met naam tegen meerprijs) . Vraag naar de mogelijkheid en extra kosten hiervoor. De bekleding is de door u gekozen kleur. Indien nodig kunt u de bekleding wassen volgens de bijgeleverde of aangehechte wasvoorschriften. Wassen is op eigen RISICO.

Gebruik de bijbehorende bedbodem. Zorg ervoor dat alle onderdelen op de juiste manier in elkaar zitten en er geen schroeven of moeren los zitten. Zo bestaat er geen risico dat de baby of de kleertjes van de baby (bijvoorbeeld koordjes, bandjes, ect.) vast komen te zitten of blijven haken en de baby verstrikt raakt. Houdt kleine, spelende kinderen van de wieg vandaan wanneer zij niet onder toezicht staan. Zet de wieg nooit in de buurt van open vuur of andere gevaarlijke warmtebronnen, zoals gaskachels en elektrische straalkachels. Gebruik de wieg niet wanneer er tekenen zijn van beschadiging of ontbrekende onderdelen. Neem in dat geval zo snel mogelijk contact op met Tweelingwiegen Annelot voor advies. Het gebruik van de wieg is volledig op eigen risico.

GEEN katten en honden bij de wieg ivm. haren in de klamboe die niet verwijderd kunnen worden.

 

Sandersstraat 10, 3784 WR Terschuur

06-24906509

info@borduurserviceannelot.nl

 

 

Are you attending?